tirsdag 8. oktober 2013

Velkommen til bokprat 7. november!

Novembers bok blir "Orkideens hemmelighet" av Lucinda Riley. Vi ser fram til å prate om denne og vi vet at mange allerede har lest den. Har du ikke lest den - biblioteket har flere eksemplarer til utlån. Handlingen er lagt til England og Thailand og forlaget skriver følgende om handlingen:
 
Et gripende slektsdrama med handling fra England og Thailand. Som barn tilbrakte Julia Forrester mye tid på det gamle godset Wharton Park, der bestefaren hennes var gartner og dyrket vakre orkideer. Når en tragisk ulykke rammer Julias familie, vender hun tilbake til de vakre omgivelsene rundt Wharton Park. Kit Crawford er arving til godset og er i gang med å pusse opp eiendommen. Funnet av en gammel dagbok blir nøkkelen til en kjærlighetshistorie som i sin tid nesten ødela Wharton Park. Like før andre verdenskrig bryter ut, bor det unge paret Olivia og Harry Crawford på Wharton Park. Når krigen kommer, må Harry forlate familien for å kjempe for landet sitt. Skjebnesvangre hendelser skal komme til å få konsekvenser også for de neste generasjonene.
Sted: Biblioteket
Dato: 7. november
Tid 19.00 - 20.30

Vi ønsker velkommen til en stor time med uimotståelig, ubeherska, uhøytidelig, uformell, uforberedt, uforvarende, ufullstendig, underlig, men umåtelig trivelig bokprat, kaffe og noe å bite i!

Husk å sette av første torsdagskvelden i måneden framover! Bokprat i biblioteket blir et fast innslag fram til mai 2014.

                                                    Hilsen Marit og Margret i biblioteket

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar