lørdag 1. september 2012

Biblioteket har - hva?

Ja, hva har biblioteket i dag?
Kanskje du ikke helt vet hva biblioteket kan tilby? Her kommer tall og fakta om hva biblioteket inneholder av media!

Det er ikke lenger slik at biblioteket er ei bokhylle med gamle bøker som du aller nådigst får låne med heim. Nei, vi er et bibliotek med stort mangfold i mediesamlinga!

Meldal har blant annet:
173 CDer
584 DVDer
16 Spill for PC og Nintendo DS
16045 Romaner, dikt og tegneserier
42 Aviser, blad og magasiner i abonnement
1835 Lydbøker på CD, Mp3-cd, digikort
5684 Bøker med faglitteratur


Nye titler kommer nesten hver uke!


Her kan du søke i vår katalog for å selv se hva vi kan tilby!

Skulle ikke noe av dette passe deg, er det fortsatt flere muligheter! Biblioteket vil at du som bruker skal få det du ønsker - si ifra til biblioteket personlig, gjennom vår websøk, eller på e-post - det som ikke blir innkjøpt, skaffer vi fra andre bibliotek! Når det du har bestilt har kommet i biblioteket, ringer vi eller sender deg en SMS! Selvsagt kan du også benytte deg av Norgeslån! Enkelt og gratis!

Mål: Kvalitet, allsidighet og aktualitet

2 kommentarer:

 1. Jeg er ikke flink til å besøke biblioteket, faktisk mange år siden sist jeg var innom dørene.

  For artighets skyld så fulgte jeg linken til søkesiden og valgte "Avansert søk" i venstremenyen. Hvis jeg er interessert i bare en spesifikk type media, la oss si DVD eller lydbok, og vil se hele tilbudet av denne typen. Men det kommer ikke noe resultat om jeg krysser av for type media og lar alle de andre feltene stå tomme....

  Jeg skjønner at det ikke er biblioteket selv som drifter databasen og søket i Mikromarc, men det kunne kanskje vært noe å rapportere videre sentralt, at noen brukere kan ha interesse av kun spesifikke typer media, og vil se alt tilgjengelig. Enten man kun er interessert i DVD, eller om man av ulike årsaker foretrekker å høre på lydbok fremfor å lese så ville dette vært en fordel! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Erik!

   Takk for at du tok deg tid til å sjekke dette - jeg kan lage en sak på dette etterhvert!

   Ved å bruke fritekstsøk og velge intellektuelt nivå - dette vises i åpningsvinduet - kan du lett finne både DVD og lydbøker. Skriv inn DVD, og eventuelt velg nivå, så kommer det opp. Det samme gjelder for lydbok.

   Lykke til i søkinga!

   Slett