fredag 27. januar 2012

Spennende tider i biblioteket!

2012 blir et spennende år for biblioteket. Allerede nå i februar/mars håper vi å få på plass ett nytt datasystem som skal gjøre arbeidshverdagen lettere, samt at vi skal få skolebibliotekets bøker registrert i samme katalog. Dette blir et kjempeløft som er helt nødvendig for å få utnyttet de ressursene som finnes. Dette gjelder litteratur og media, personale og økonomi.
I forbindelse med installering av datasystemet må vi dessverre stenge noen dager, men det kommer vi tilbake til når vi har de eksakte datoer.

Om 2012 blir et spennende år, har også 2011 vært det!


Ungdommen finner mye underholdning foran pc'en.

 I fjor hadde vi en enorm økning i besøk på biblioteket, utlånet er likevel stabilt, og vi ser en forandring i bruk av biblioteket. Flere bruker bibliotekrommet til et sosialt sted å være, eller for avis- og magasinlesing. Med nesten 400 besøk i uka i snitt, har vi travle dager med å veilede i litteratur og nettbruk, vedlikeholde mediebestanden og gjøre bibliotekrommet attraktivt å besøke.

Vi beklager at det i perioder er litt dårlig med parkeringsplasser utenfor biblioteket, men det er i forbindelse med bygging av ny butikk på nabotomta.


En vanlig dag på biblioteket - kunder og personale i tivelig samtale :)


Velkommen til biblioteket!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar